Sari la conținut

O nouă înfrângere pentru baschetbaliști. CSM Oradea - SCM "U" Craiova, 75- 68  

Echipa de baschet masculin SCM „U” Craiova a înregistrat o nouă înfrângere în Liga Națională, de data aceasta în deplasare la Oradea, scor 68-75. Gazdele au început tare meciul și nu au dat nicio șansă oltenilor.  

Doar la jumătatea primului sfert, craiovenii au condus timp de câteva secunde pe tabela de marcaj, în rest jocul a fost la discreția orădenilor. La finalul primului sfert, scorul a fost 24-17 pentru gazde, iar la pauza mare diferența a mai crescut, 42-34. Craiova și-a adjudecat la un punct sfertul trei, dar insuficient pentru a pune probleme gazdelor. Diferența s-a menținut până la final, iar oltenii rămân fără victorie în fața unei formații de top, de mai bine de o lună și jumătate. Cel mai bun marcator a fost, ca de obicei, sârbul Krstanovic, cel care a terminat meciul cu 16 puncte și nouă recuperări.

După acest nou eșec, craiovenii au picat pe locul nouă, primul sub linia care asigură prezența în play-off. În următoarea etapă, trupa lui Mandic va evolua tot în deplasare, la finalul acestei săptămâni, la Sibiu, cu CSU din localitate.