Sari la conținut

Oferte atractive pentru turişti. Hotelierii din Băile Herculane s-au pregătit pentru sărbătorile de iarnă

Turiștii care vin de sărbători în stațiunea Băile Herculane sunt așteptați cu lapte şi miere. Hotelierii şi proprietarii de pensiuni nu mai ştiu cum să îşi răsfețe clienții în sezonul rece şi le-au pregătit, printre altele, băi ca pe vremea Cleopatrei şi plimbări cu trăsura prin stațiune. Iar eforturile le sunt răsplătite. Sunt pensiuni care au ocupate locurile din luna august.

Hotelierii şi proprietarii de pensiuni din stațiunea Băile Herculane s-au pregătit din vreme pentru turiştii care vor să îşi petreacă aici vacanţa de iarnă.

Băi ca cele în care se răsfăța Cleopatra sunt la dispoziția tuturor turiștilor care aleg pachetul all inclusive.

În plus, în seara de Crăciun, se fac plimbări cu trăsura prin toată stațiunea. Ofertele cuprind trei nopţi de cazare şi prețurile diferă în funcție de pachetul ales.

„Se percepe un tarif de 1.190 lei pentru clasificarea la 3 stele, iar pentru clasificarea la patru stele este de 1.390 de persoană. Avem sistem all inclusive, cu toate mesele prevăzute în sistem bufet suedez”, a spus Daniel Popescu, recepționer șef hotel Herculane.

Şi pensiunile şi-au pregătit din timp ofertele turistice, iar prețurile sunt la fel ca cele de anul trecut.

„Am fost foarte solicitați de Revelion, încât în luna august am reușit să vindem toate locurile disponibile la pensiune pentru Revelion. Preţul a fost 650 de lei de persoană”, a spus Nicolae Almășan, proprietar pensiune.

Proprietarii de pensiuni mizează şi pe bucatele tradiționale şi muzica lăutărească.

Rezervările sunt în toi la hotelurile din Băile Herculane. În schimb, cele mai multe pensiuni nu mai au locuri libere pentru sărbătorile de iarnă.