Seri de film românesc, la Craiova

Data publicării:
081113 FESTIVAL FILM

Zilele filmului românesc, pentru prima dată în Craiova, la Mall-ul Cultural. În această seară va rula pelicula "Love Building", o comedie românească despre care actorii principali spun că nu va lăsa indiferent niciun spectator. Dorian Boguţă şi Dragoş Bucur promit că cele mai bune filme românești vor fi în următoarele zile la Craiova.

„Love Building” este primul film care va rula în scurt timp în mallul cultural. Filmată în 10 zile, comedia dramatică a avut un buget independent. Acţiunea are loc într-o tabără menită să "repare" relaţii de cuplu ajunse într-un moment critic. 14 cupluri în impas, ajutate de cei trei pshihoterapeuţi şi traineri ai taberei, interpretaţi de Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă, încearcă să-şi reconstruiască poveştile de dragoste, participând la o serie de teme şi exerciţii.

"S-a filmat lângă Bucureşti, în Baloteşti, un complex care se numeşte Laguna Verde, este regizat de Iulia Rugină. Joacă 28 de absolvenţi ai şcolii noastre, plus noi trei: eu, Dorian şi Alex şi a avut un traseu foarte frumos", a spus actorul Dragoş Bucur.

"E un film vesel, uşor, despre o Românie cât de cât mai colorată decât ce am văzut până acum în filme româneşti", a spus actorul Dorian Boguţă.

Prima seară de film românesc din Centrul Multifuncţional este oferită gratuit craiovenilor. Peste 500 de scaune au fost deja pregătite pentru spectatori.

"Intrarea este liberă, motiv pentru care sper să vină cât mai mulţi craioveni să se bucure de producţiile româneşti", a spus Ionuţ Pîrvulescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Craiova.

Şi în acest sfârşit de săptămâna, craiovenii au invitaţii la filmul românesc. Mâine vor putea viziona filmele "Dolce far Niente", de la ora 14:00 şi "Poziţia Copilului", de la ora 20:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri