Surprize la reunirea CS Universitatea Craiova

Data publicării:
170614 REUNIRE CSU

Surprize mari la reunirea celor de la CS Universitatea Craiova. Noul antrenor Jerry Gane a avut la dispoziţie mai mulţi jucători noi faţă de cei care au terminat campionatul în urmă cu 9 zile. În acest fel, conducerea clubului a schimbat lotul din temelii.  

Pe lânga cei cinci jucători la care a renunţat deja, Pop, Latinovic, Dragu, Precup şi Vandelanoitte, conducerea a decis să întrerupă colaborarea cu Marian Cârjă, Florin Pătrascu, Răzvan Patriche, Adrian Ionescu, Dacian Varga, Silviu Izvoranu, Albert Voinea şi Ionuţ Şerban. Macedoneanul Tome Kitanovski, sârbul Zoran Ljubinkovic şi lituanianul Valskis au şi ei zilele numărate în Bănie. Şi situaţia lui Pleşan este una neclară, el fiind la final de contract, iar până acum nu s-a ajuns la nicio înţelegere pentru prelungire. Pe lângă cei rămaşi, la prima şedinţă au participat şi o parte dintre noii veniţi la echipă. Printre aceştia Cătălin Straton, Cosmin Frăsinescu, Alexandru Mateiu, Ovidiu Dănănae, Alexandru Neacşa, Alexandru Băluţă, Nicu Bancu şi Sebastan Achim. În zilele următoare sunt aşteptaţi să ajungă şi jucătorii din Portugalia, Kay şi Nuno Rocha. În schimb, ieşenii Adrian Avrămia şi Andrei Herghelegiu trebuie să aştepte până la finalul acestei luni pentru a încheia conturile cu formaţia din Moldova.

În zilele următoare este posibil ca şi alţi jucători să se alăture lotului pregătit de Gane. Craiovenii se vor pregăti pe plan local până pe 23 iunie, urmând ca a doua zi să plece într-un cantonament de două săptămâni în Austria şi Slovenia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri