BASCHET. CSM CSU Oradea, în negocieri cu înlocuitori pentru Denison și Ginyard

Data actualizării: Data publicării:
baschet U BT CSM Oradea 090219 Cristian Achim
foto: Facebook CSM Oradea/ Roby Boros

Plecările lui Sean Denison şi Marcus Ginyard de la CSM CSU Oradea au lăsat campioana fără prea multe soluţii pe posturile jucătorilor înalţi. Aflați în tratative cu mai mulţi posibili înlocuitori, șefii clubului speră să bată palma cât mai curând cu jucătorii doriţi.

Nou-veniții ar putea beneficia de minipauza competiţională oferită de jocurile naționalei pentru a se integra cât mai rapid.

„Eu consider că, pentru noi în mod special, această pauză este bine-venită, pentru că dacă vom reuşi să aducem cei doi jucători, vom reuşi să ungem acest mecanism şi să încercăm să ajungem într-un vârf de formă în faza finală a competiţiei", a declarat Şerban Sere, directorul CSM Oradea.

Pe locul al patrulea în grupa principală a Ligii Naţionale de baschet, orădenii speră ca, pe lângă completarea lotului, să înceapă şi recuperarea punctelor.

„Noi suntem o echipă cu experienţă la nivelul acesta. Am jucat multe faze finale şi cred în măestria staff-ului nostru care să reuşească să aducă echipa în forma optimă pentru partea finală de campionat", a spus Şerban Sere.

În următoarea rundă a grupei roşii, cea cu numărul 5, CSM CSU Oradea va întâlni formaţia BCM U Piteşti. Meciul va avea loc pe 2 martie, în Arena „Antonio Alexe."

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Ticu Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri