Agresorul campionului la atletism Ștefan Pavel a fost reținut

Data publicării:

Agresorul a fost audiat aproape o oră de poliţiştii de la Secţia a IV-a de Poliţie din Iași. Tânărul a fost dus în arest, iar la expirarea ordonanței va răspunde întrebărilor procurorilor, acuzația fiind de vătămare corporală gravă.

„Săvârşirea acestei infracţiuni este cu preterintenţie, adică cu intenţie depăşită, intenţia a fost de a se apăra, iar rezultatul mai grav s-a produs din culpă. Partea vătămată fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, într-un grad avansat, a căzut cu capul de beton,” a spus Bogdan Luca, avocatul agresorului.

Ştefan Pavel se află de mai bine de zece zile la Spitalul de Neurochirurgie, în comă. „Starea pacientului se menţine gravă, a suferit două intervenţii chirurgicale la nivelul creierului, însă cu tot tratamentul de la terapie intensivă, starea se menţine gravă, cu prognostic rezervat,” a spus Florin Grămadă, directorul medical al Spitalului de Neurochirurgie Iaşi.

Incidentul s-a petrecut săptămâna trecută, când fostul atlet Ştefan Pavel a intrat într-un conflict chiar cu un un prieten. Tinerii s-au luat la bătaie în fața unui bar, iar sportivul a căzut după ce a fost lovit cu pumnul în față.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri