Angajaţi de pe băncile facultăţii. Patru companii au făcut recrutări la Universitatea de Agronomie

Data publicării:
BROSURA TARG DE JOBURI AGRICULTURA

Studenții Universităţii de Agronomie au discutat cu angajatorii și au aflat care sunt primele lucruri de care au nevoie la început de carieră în agricultură: o pereche de cizme de cauciuc, pasiune pentru acest domeniu şi plăcere pentru lucrul în aer liber. Iar tinerii au fost entuziasmaţi de oferta de muncă:

"Achiziții de cereale, mai ales în domeniul vânzărilor, asta se caută. Îmi place, este un job activ, un job dinamic, nu stai la birou tot timpul. Ai un target de făcut și cât lucrezi atât câștigi."

"Am aflat lucruri noi despre dorința companiilor, despre cerințele companiilor pentru angajații lor și sper că o să mă angajez în viitor în domeniul care a fost prezentat aici."

"Încerc să caut ceva în domeniu, e mai greu să găsești un job în ziua de astăzi dar sperăm că vom reuși cumva."

Angajatorii au scos la concurs 40 de locuri de muncă, dar şi stagii de pregătire. Experiența nu a fost o condiție eliminatorie, însă tinerii care au făcut practică în timpul liber au avut un avantaj în fața colegilor care s-au rezumat la activitățile organizate de profesorii din facultate.

Andrei Oprea, reprezentant firmă de recrutare: "noi căutăm în general tineri interesați de acest domeniu, dornici să facă o carieră și bineînțeles persoane care vor să-și dedice toată viața pentru carieră."

Târgul de job-uri organizat la Universitatea de Agronomie se află la cea de-a doua ediție.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri