Colecții spectaculoase la ultima ediție a Târgului de Artă și Antichități din acest an

Data publicării:
TARG ANTICHITATI1

 

Colecţionari din Suceva, Vaslui dar şI din alte judeţe din ţară au expus în cadrul târgului sute de obiecte. Fiecare dintre acestea reprezintă o filă din istorie. Prilejul a fost bun și pentru cei care au început deja să cumpere cadourile de Crăciun.

„Sunt foarte multe bijuterii. Asta mi-a atras atenţia în mod special şi acum am văzut sticluţa de cristal pentru parfum. Deocamdată cred că voi face cadou nişte butoni bărbăteşti dar încă nu se ştie,” a spus o doamnă.

Bărbații au fost impresionați însă de colecția de monezi şi bancnote.

„Monezile şi bancnotele vechi îmi plac dintotdeauna. Am şi o mică colecție acasă şi chiar am fost surprins să văd atât de multe aici,” a spus un vizitator.

„Colecţia românească aproape în întregime toată mai puţin aur şi o parte din argint. Este greu să faci colecţia toată, este greu. Carol I este foarte greu, Carol al Doilea, Ferdinand este greu. Ce am eu aici este de la 1906,” a explicat Florinel Obadă, colecționar.

Târgul rămâne deschis până duminică seară.  Următoarea ediţie a Târgului de Artă şi Antichităţi va avea loc la începutul anului viitor. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri