Deplasare cu semne de întrebare la CJ. Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, părăsit de oamenii de afaceri

Data publicării:
CRISTIAN ADOMNITEI

După câteva luni de planificări pentru deplasarea la cea mai mare expoziţia din lume, preşedintele Consiliului Judeţean din Iaşi afirmă că nu va mai participa la acest eveniment. Întâmplările din ultima perioadă i-au determinat pe unii colaboratori să renunţe la deplasare. Motivul: dispunte politice

"Comunicarea şi dezbaterea care a ieşit în urma comunicatului de presă al PSD în care eu sunt acuzat de abuz în serviciu, nu mai reţin exact, că nu am îndeplinit voinţa consilierilor, deturnare de fonduri publice. Asta era. Universităţile au confirmat în continuare, ele ar fi venit. În schimb, mediul de business, care este mult mai sensibil la aceste contre politice a preferat să se abţină de la acest eveniment," a spus Cristian Adomniţei, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi. 

De partea cealaltă, reprezentanţii PSD susţin că afirmaţiile preşedintelui Consiliului Judeţean nu sunt întemeiate.

Cristian Stanciu, consilier judeţean: "Din păcate, actualul preşedinte de Consiliu Judeţean continuă să spună prostii aruncând eşecul său asupra PSD. Grupul PSD din CJ rămâne ferm pe poziţie şi solicită demisia actualului preşedinte pentru nereguli constatate în emiterea hotărârilor de Consiliu. Domnia sa a acţionat în mod necinstit în raport cu hotărârea plenului de diminuare a sumei de 120 de mii de euro încercând să transforme promovarea Iaşului într-o afacere cel puţin discutabilă."

În cazul în care preşedintele Consiliului Judeţean va rămâne ferm pe poziţie, majoritatea din Consiliul judeţean va delega pe altcineva să reprezinte judeţul la Milano.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri