Sari la conținut

Evenimente speciale şi măsuri de siguranţă sporite în Iaşi de Rusalii 

Pentru sâmbătă şi duminică sunt anunţate evenimente dedicate în special copiilor. Astfel că în incinta celui mai mare centru comercial vor avea loc concursuri de pictat sau de decorat biciclete. Tot de acolo, mâine la ora 9 se dă startul „Maratonului pentru sănătate". Înainte de a vă face prea multe planuri e bine de știut că vremea se menține în continuare instabilă. Temperaturile vor fi cuprinse între 24 şi 30 de grade celsius.

"Și pe 9 iunie vremea va fi caldă pentru această perioadă a anului. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, accentuate după amiaza şi seara, când vor fi averse şi descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului," a spus Gina Tiron, meteorolog.

Peste 500 de poliţişti se vor ocupa de liniştea şi siguranţa ieşenilor în perioada mini vacanţei de Rusalii. Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi a suplimentat pentru cele trei zile libere numărul patrulelor de poliţie. Şi asta pentru a preveni evenimentele rutiere dar şi furturile şi infracţiunile cu violenţă.

Astfel, în fiecare zi peste 170 de poliţişti rutieri, de la investigaţii criminale şi de la ordine publică vor acţiona în zone bine stabilite conform unui planului de acţiune stabilit de conducerea Inspectoratului.

Pe aceeași temă