Fotbal. FC Botoşani a pierdut în Ştefan cel Mare

Data publicării:
dinamo fc botosani

Dinamo a replicat tot înainte de pauză prin Ţucudean, care nu a putut înscrie din două încercări. După reluare, gazdele au deschis scorul prin acelaşi Ţucudean, care a reuşit să treacă foarte bine de Ionuţ Ursu. Intrat în repriza secundă, Cârjan l-a pus serios la încercare pe Bălgrădean, dar portarul dinamoviştilor a scăpat fără gol. Ultima şansă de egalarea a botoşănenilor a fost irosită de Dinu, la o lovitură de colţ executată de Marius Croitoru.

"Eu vreau să-mi felicit jucătorii pentru dăruire, pentru atitudine, dar când ratăm cel puţin cinci ocazii pe care mi le amintesc acum, ocazii din şase metri, singur cu portarul, n-avem cum să obţinem nimic," a spus Valeriu Bordeanu, antrenorul FC Botoşani. 

"Sunt fericit că am reuşit să obţinem o victorie, o victorie muncită. Sunt îngrijorat din cauza, să zic, a temperaturii la care se joacă aceste meciuri. Este incredibil de frig, jucătorii riscă accidentări. Chiar este foarte greu de jucat," a declarat Flavius Stoican, antrenorul Dinamo Bucureşti.

După această înfrângere, FC Botoşani rămâne pe locul al 11-lea, cu 19 puncte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri