Fotbal. Lăcătuş nu renunţă la Avrămia şi Herghelegiu

Data publicării:
lacatus digisport

„Las un pic timpul să treacă, să ne cunoaştem mai bine, să vedem reacţia pe care o au şi sigur că vom încerca atât eu, cât şi Florin Prunea să vedem dacă este posibil să-i convingem să continue la Iaşi," a declarat Marius Lăcătuş, antrenor CSMS Iaşi. 

Marius Lăcătuş a explicat care sunt principalii factori care ar face posibilă continuarea colaborării dintre clubul moldav şi cei doi fotbaliști de perspectivă.

„Probabil dacă vor fi rezultate, dacă atmosfera va fi bună la echipă şi nu în ultimul rând, poate trebuia să încep cu asta, din punct de vedere financiar ei vor fi mulţumiţi, s-ar putea ca ei să continue la Iaşi," a mai spus tehnicianul.

Deşi au refuzat prelungirea contractelor, fundaşul Adrian Avrămia şi atacantul Andrei Herghelegiu au fost piese importante în echipa pregătită de Marius Lăcătuş în actuala stagiune a ligii secunde. În cazul în care nu vor ajunge la un acord cu şefii formaţiei din Copou, cei doi vor deveni liberi de contract în vara lui 2014, iar CSMS Iaşi îi va pierde gratis.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri