Înscrierile pentru examenul auto, anulate 3 zile

Data publicării:
inscrierile 20pt 20examenul 20auto 20anulate 203 20zile-44058

''În aceste trei zile ar fi fost programaţi maxim 300 de candidaţi, dar ei nu sunt afectaţi absolut cu nimic. Programările vor începe de pe data de 19, adică sâmbătă, când este program normal la acest serviciu'', spune Tudor Minea, director Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Iaşi.

Decizia i-a nemulţumit pe cei care doreau o programare pentru examen și care veniseră și cu patru ore înainte de începerea programului pentru a reuși să ajungă la timp la ghișeu.

''Trei zile nu se vor mai face programări pentru permisele la oameni, ca să le dea voie să se termine, ce să facem, asta este. Am venit pentru a profita de această ultimă zi'', spune un ieşean.

Şi astăzi aproape 400 de şoferi s-au aşezat la rând încă din zori pentru a-şi schimba permisul.

''Al meu mai e valabil încă doi ani, îmi trebuie că e de ăla vechi şi îmi trebuie cu UE şi fiindcă s-a iscat acum, îl schimb acum'', spune un şofer.

''Păi aşa e legea, dacă se scumpesc de pe data de 19 le schimbăm şi noi acum că sunt mai ieftine'', spune un alt şofer.

''Am vrut să-l schimb acum că fac o economie după cum se aude la fişa medicală nu se ştie cât va fi, dar va fi peste 2 milioane, peste 200 de lei şi am zis să mergem să o facem'', spune un alt şofer.

Din 19 ianuarie o lege nouă îi obligă pe șoferi să-și facă toate controalele medicale când cer un permis nou.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri