Locuitorii din Botoșani plătesc din buzunarul propriu ca să afle realizările primarului Ovidiu Portariuc

Data publicării:
botosani primar ovidiu portariuc 1

Raportul de activitate pe care primarul Ovidiu Portariuc vrea să-l distribuie concetățenilor are 32 de pagini. ”Costurile nu sunt mai mari de un leu pe cetățean care va fi informat, un Ron, despre asta vorbim, despre un leu”, a declarat primarul municipiului Botoșani.

Unii locuitori sunt, însă revoltați de decizia primarului, mai ales că în raport s-au strecurat și neadevăruri. Ovidiu Portariuc susține că a rezolvat problema locurilor de muncă și a câinilor vagabonzi. Dar cetățenii au o altă părere. 

”Primarul nu are cum să facă locuri de muncă, în primul rînd primăria nu face locuri de muncă, aici trebuie să vină privatul ca să facă locuri de muncă”, a spus un cetățean din Botoșani. ”Câinii comunitari sunt în stradă, poate ai domnului primar sunt la adăpost”, a spus alt locuitor.

Ovidiu Portariuc susține că demersul său este perfect legal, fiind întărit și de votul consilierilor locali. Iar pentru o mai bună informare a opiniei publice, primarul municipiului Botoșani are de gând să scoată și un ziar al primăriei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri