Topul celor mai accesate știri pe digi24.ro/iasi

Data publicării:
top site

LOCUL I - O prăjitură pentru salvarea unei vieți

Locul întâi în topul celor mai accesate știri ale săptămânii pe digi24.ro/iasi este ocupat de o lecție de viață oferită de câțiva adolescenți din Iași. Tinerii fac dulciuri și pizza pe care le vând în timpul liber, iar cu banii strânși cumpără medicamente pentru colegul lor, bolnav de leucemie. Știrea a fost recomandată de peste o mie de utilizatori. Iar donații pentru a-l ajuta pe tânărul bolnav se pot face, în continuare, și în contul afișat pe site.

LOCUL II - 10 ani de misiuni NATO

Povestea unui militar de excepție, un lup negru, maiorul Cătălin Grădinariu şeful Operaţiilor la Batalionul 151 Infanterie, și care a fost de patru ori în teatrele de război din Afganistan șI Irak ocupă locul doi în top.

LOCUL III - Încă o băcăuancă la Ministerul Tineretului și Sportului 

O știre din sport s-a clasat pe locul trei: Ingrid Istrate, directorul CSM Onești, a fost numită director pe politici şi strategii sportive la Ministerul Tineretului și Sportului. Conducătoarea clubului oneștean a mărturisit că prima persoană care a sunat-o și a încurajat-o să accepte funcția propusă a fost Nadia Comăneci.

LOCUL IV - Marș pentru viață la Iași 

Cei care au accesat site-ul digi24.ro/iasi au fost interesați și de acțiunile de luptă împotriva avorturilor, la Iași. Sute de oameni au participat la un marș pe străzile orașului, în încercarea de a le convinge pe femei să renunțe la întreruperile de sarcină.

LOCUL V - Digi24 Iași are cel mai bun trăgător cu arma 

Știrea despre premiul întâi obținut de colegul nostru operator de imagine Codrin Dănilă la Cupa Presei la Tir a primit, de asemenea, aprecierile cititorilor site-ului digi24.ro/iasi si s-a clasat, astfel, pe locul cinci în topul celor mai citite știri.

Fiți alături de noi și pe facebook, la adresa facebook.com/Digi24Iasi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri