Tragedie pe o șosea din Bacău. Un șofer a pierdut controlul mașinii și a lovit trei copii

Data publicării:
accident bacau

Bărbatul, care se afla în maşină cu bebelușul şi o fată, a condus cu viteză în pantă, a pierdut controlul autoturismului şi s-a izbit de gardul unei gospodării. Din nefericire, în faţa gardului se jucau ceilalți trei copii, iar mașina i-a lovit în plin. Pentru unul dintre ei, acesta a fost sfârşitul. 

Totul s-a petrecut într-o fracţiune de secundă. Martorii povestesc că au auzit o bubuitură şi au fugit imediat la faţa locului. Toţi au fost îngroziţi de ce au găsit.

„La fața locului s-a găsit un autoturism ieșit în decor, în interior se aflau trei victime dintre care 2 încarcerate. S-a constatat că două dintre victime erau în stare gravă, iar șoferul autoturismului era decedat. S-a recurs la descarcerarea pasagerilor din față”, a declarat Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

În ciuda eforturilor depuse de medici, doi copii, un bebeluş de numai 10 luni, aflat în maşină, dar şi un altul, de 13 ani, care se juca în faţa porţii, au murit. Alţi trei copii sunt internaţi la spitalul judeţean din Bacău. Poliţiştii au recoltat probe biologice care vor arăta dacă şoferul băuse înainte de a se urca la volan.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri