Aglomeraţie la colete

Data publicării:
stire 20colete-40724

Natalia s-a prezentat la o agenție de turism să-și ridice coletul trimis de părinți, carelucrează în străinătate şi nu pot veni acasă de Crăciun.

Natalia Buzle:"Părinții mei sunt plecați de mulți ani în Spania și în fiecare an, în preajma Sărbătorilor îmi trimit un colet cu mici atenții"

Nu toţi transportatorii se mişcă repede. Un orădean a avut surpriza să primească un colet de la soţie după ce aceasta se întorsese deja în ţară.

Unii primesc cadouri, alţii le fac. Doamna Maria a aşezat într-un colet tot felul de bunătăţi, pe care le-a trimis fiicei sale, în străinătate:"Trimit pachet la fată în Spania. Și ce i-ați pus bun în colet? Niște hăinuțe, un pic de cârnaț, așa și dulciuri. Bomboane, că acolo nu se găsesc"

Ca să răspundă tuturor cerințelor, angajații de la Poștă stau chiar și peste program.

Radu Bălaci - inspector vamal

"În luna asta ponderea e mult mai mare la cele primite și la cele sosite. Se pare că Moș Crăciun nu le poate duce pe toate cu sania lui. Mai trimit și prin poștă"

Amalia Man-directoarea Oficiului Poștal nr 10 Oradea

"Coletele prezentate s-au dublat, au crescut cu sută la sută, coletele distribuite înregistrează o creștere de 30 la sută."

Verificarea coletelor se face prin sondaj, în fața destinatarului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri