Aquaparc modern în Oradea. Lucrările la Complexul Nymphaea vor începe peste două săptămâni 

Data publicării:
BETA aquapark

Primăria Oradea a semnat de curând contractul cu o firmă din Ungaria care se va ocupa de realizarea lucrărilor. Complexul Nymphaea va fi ridicat pe o suprafaţă de 7 hectare şi va fi transformat într-un punct de atracţie turistică.

"Suntem la faza la care am reuşit să atribuim lucrările de realizare a acestui aquaparc şi firma urmează să demareze lucrările spre mijlocul acestei luni", confirmă Marius Moş, directorul Direcţiei Management Proiecte cu Finanţare Internaţională din Primăria Oradea.

Noul centru multifuncţional le va face concurenţă celor din Ungaria. Complexul va avea şase corpuri de clădire, şapte bazine exterioare pentru adulţi şi copii şi 10 tobogane, din care patru interioare şi şase exterioare.

"Proiectul tehnic prevede un complex wellness termal care va cuprinde mai multe zone cu bazine exterioare, interioare, zone de agrement, zone spa, wellness, zone sportive", a detaliat Cristian Delcea, consilier în cadrul Direcţiei Management Proiecte cu Finanţare Internaţională.

Proiectul în valoare de aproape 20 de milioane de euro este finanţat în proporţie de 50% prin Programul Operaţional Regional.

Reporter: Anca Deac
Operator: Darius Pop

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri