BASCHET. CSM CSU Oradea - Steaua 81-74. A treia victorie consecutivă a campioanei

Data actualizării: Data publicării:
CSM Steaua 14012017

Baschetbaliştii campioanei CSM CSU Oradea au câştigat sâmbătă seara derby-ul cu Steaua. S-a terminat 81-74 pentru formația pregătită de Cristian Achim.

Derby-ul etapei din Liga Naţională le-a adus faţă în faţă pe campioana Oradea şi liderul Steaua, iar începutul de meci le-a aparţinut roş-albaştrilor. Steliştii au terminat primul sfert în avantaj (22-18), dar nu au mai reuşit să marcheze niciun punct în primele trei minute ale actului secund şi au cedat conducerea.

La pauza mare, Oradea avea un punct avans, scor 36-35, şi s-a dezlănţuit în sfertul trei, pe care l-a câştigat la 21 de puncte diferenţă. În ultimele zece minute de joc, steliştii au redus considerabil din handicap şi au dat marcatorul meciului, pe Marius Runkauskas, cu 27 de puncte.

S-a terminat 81-74 pentru Oradea, care s-a apropiat la un punct de Steaua, după a treia victorie consecutivă.

Într-un alt derby al Ligii Naționale de baschet, U BT Cluj-Napoca a învins cu 91-80 pe CSU Sibiu și a trecut pe primul loc. Steaua se poziționează pe locul al doilea, la un punct distanță, în timp ce Sibiul și Oradea ocupă locurile 3 și 4, la două puncte de lider.

preluare digisport.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri