BASCHET. Gigantul de la BCM Baia Mare

Data publicării:
sport gigant BM

"Totul depinde de cât de mult muncești pe terenul de baschet, așa că eu sunt de părere că o persoană, chiar dacă are peste 2 metri înălțime, dacă acea persoană nu muncește din greu, înălțimea nu mai e un avantaj", spune Akeme Smart.

"La prima vedere, pare un jucător care, deși are o înălțime foarte mare, este foarte atletic, poate să alerge, poate să sară. Urmează să vedem ce poate să facă și cu mingea", spune Dan Ionescu, directorul tehnic al BCM Baia Mare

Akeme Smart este originar din Saint Vincent și se află la primul angajament în România. Despre noua sa echipă are numai cuvinte de laudă: "Îmi place orasul, sunt oameni buni aici, prieteni buni, și cred că aceasta a fost cea mai bună alegere pentru mine și cariera mea în baschet."

Smart are o experiență de trei ani în baschetul profesionist. În trecut a jucat pentru Benidrom în Spania, iar în această vară a făcut parte din lotul lui Memphis Grizzlies în NBA Summer League. La capitolul înălțime, Akeme Smart este depășit cu doar un centimetru de jucătorul timișorenilor, Ionuț Drăgușin.

Reporter: Izabela Jurasko
Operator: Kristian Kosa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri