Accident bizar. Un jucător de hochei pe gheață a murit după ce patina altcuiva i-a tăiat gâtul, în fața a mii de spectatori

Data actualizării: Data publicării:
spectatori si coechiieri tin un moment de reculegere pentru adam johnson a carui poza e afisata pe un ecran mare
Adam Johnson a murit după ce o patină i-a tăiat gâtul, în timpul unui meci. Foto: Profimedia

Un jucător american de hochei pe gheață a murit după ce o patină i-a tăiat gâtul, în timpul unui meci desfășurat sâmbătă în Marea Britanie, relatează Business Insider.

Adam Johnson, în vârstă de 29 de ani, juca pentru echipa britanică Nottingham Panthers împotriva Sheffield Steelers, când a fost lovit în gât de lama patinei unui alt jucător.

Într-o postare pe Facebook, mama lui Adam, Kari Johnson, a spus că „și-a pierdut jumătate din inimă”, după ce a fost confirmat decesul fiului ei.

Într-o postare pe X, fostul Twitter, echipa Panthers a scris că este „devastată” să anunțe că Johnson a murit în urma „accidentului ciudat”.

„Panthers ar dori să transmită gândurile noastre și condoleanțe familiei lui Adam, partenerei sale și tuturor prietenilor săi în acest moment extrem de dificil. Adam, numărul nostru 47, nu a fost doar un jucător remarcabil de hochei pe gheață, ci și un coechipier grozav și o persoană incredibilă, care avea toată viața înainte,” se arată într-un comunicat al echipei.

Liga de elită de hochei pe gheață (EIHL) a confirmat că a amânat toate meciurile de duminică în urma „veștilor foarte dureroase”.

Mulți dintre cei 8.000 de spectatori prezenți la meci au fost traumatizați de „accidentul ciudat” de pe Utilita Arena Sheffield.

O utilizatoare X a scris: „a fost fără îndoială cel mai rău lucru pe care l-am văzut vreodată”.

„Nu mă pot opri să nu mă gândesc la toți cei care au fost traumatizați de ceea ce s-a întâmplat, în special la cei ale căror vieți s-au schimbat într-o clipă”, a adăugat ea într-o postare ulterioară.

Un alt utilizator a spus că a fost „un incident de coșmar”.

Accidentul a avut loc în timp ce un jucător de la Sheffield Steelers a încercat să-l abordeze pe unul dintre coechipierii lui Johnson, a relatat MailOnline.

Ecrane de protecție au fost plasate pe gheață în jurul lui Johnson, după ce jocul a fost oprit.

Johnson a jucat 13 anterior meciuri pentru Pittsburgh Penguins din NHL în sezoanele 2018-19 și 2019-20. De asemenea, a jucat două sezoane la Universitatea din Minnesota Duluth.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri