Sari la conținut
News Alert

BASCHET. Şerban Sere despre Obie Trotter: "E mai bun marcator ca Franklin"

CSM Oradea va miza pentru a doua oară pe un american în încercarea de a-i găsi înlocuitor lui Will Franklin, conducătorul de joc care a adus un titlu şi alte două medalii la Oradea. Obie Trotter (foto jos) este caracterizat de preşedintele Şerban Sere drept un baschetbalist cu experienţă, care îşi asumă rolul de lider în momentele grele din timpul unui meci.

obie trotter

sursă: BB1.hu

"Dacă e să-l comparăm cu Will Franklin, este un pic mai scorer, aruncă mai mult la coş. Dar, totodată, a terminat sezonul trecut cu o medie de 4,5 assisturi pe meci, deci este şi un bun pasator", l-a caracterizat Şerban Sere, preşedintele CSM Oradea, pe Obie Trotter.

În următoarea perioadă, conducerea clubului încearcă să încheie negocierile cu ceilalţi jucători străini, o extremă şi doi pivoţi.

"Sperăm să încheiem în cel mai scurt timp posibil încă celelalte trei poziţii. Suntem în discuţii avansate cu unii jucători şi sper ca în cursul zilei de azi sau mâine să mai avem încă un jucător sau doi transferaţi", a declarat Sere.

La capitolul jucători români, Şerban Sere a anunţat încheierea semnării de contracte, ceea ce înseamnă că înţelegerea cu Cătălin Petrişor nu va fi prelungită. Fundaşul părăseşte Oradea în această vară, la fel ca şi Titus Nicoară.

Redactor: Adrian Ciucuriţă
Editor web: Adrian Laboş

Pe aceeași temă