BASCHET. Uros Lucic a plecat de la CSM CSU Oradea la Steaua Bucureşti

Data actualizării: Data publicării:
sport accidentare lucic

Pentru Uros Lucic, meciul pe care CSM CSU Oradea l-a disputat în cupele europene, în Olanda, a fost ultimul din acest sezon în tricoul campioanei. Adus la echipă pe perioadă determinată după accidentarea lui Sean Denison, sârbul și conducerea clubului au pus capăt înțelegerii.

În luarea deciziei a cântărit și faptul că pivotul canadian va reveni în lotul "leilor roșii", duminică, în confruntarea cu SCM Craiova.

"Decizia aceasta a fost luată și în funcție de rezultatul din Olanda, unde ne-am compromis șansele de calificare și nu considerăm că este oportun să mai ținem un staff de jucători atât de numeros. Și pe de altă parte, minutele lui Uros Lucic se diminuau în joc o dată cu revenirea lui Denison", a explicat Șerban Sere, directorul CSM Oradea.

Aflat pentru a patra oară la CSM CSU, jucătorul sârb a evoluat în toate cele nouă jocuri pe care Oradea le-a disputat în acest sezon. El va rămâne în Liga Națională și va juca la Steaua București, al cărei tricou îl va îmbrăca în meciul de sâmbătă.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri