BASCHET. Will Franklin, cel mai medaliat străin al CSM Oradea

Data actualizării: Data publicării:
sport franklin

CSM CSU Oradea a reuşit ca, din ultimele cinci sezoane ale Ligii Naţionale de baschet masculin, patru să le încheie pe podium. La toate aceste succese, care au însemnat două medalii de bronz, una de argint şi aurul de anul trecut, au contribuit de-a lungul timpului trei jucători păstraţi de Cristian Achim.

Unul dintre ei este Will Franklin care a intrat în istoria clubului drept cel mai medaliat jucător străin din lotul „leilor roşii".

„Cred că atunci când aduci o medalie acasă, poţi spune că ai obţinut o performanţă. Chiar dacă nu a fost medalia pe care ne-am fi dorit-o cu toţii, eu cred că ea reprezintă un succes şi prin ea am mai pus o cărămidă la temelia acestei echipe", spune William Franklin, jucătorul CSM CSU Oradea.

Acesta a lăsat o portiţă deschisă în ceea ce priveşte şansa ca palmaresul său cu Oradea să se îmbogăţească în sezonul viitor.

„Am 32 de ani şi cred că am avut o evoluţie bună. Cât priveşte viitorul după acest sezon, totul este posibil. Vom vedea ce îmi rezervă viitorul", susţine Franklin.

Ceilalţi doi jucători ai CSM care au urcat în patru rânduri pe podium sunt Bogdan Ţîbîrnă şi Sergiu Pop.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri