Sari la conținut

Complex balnear de 5 stele în Băile Felix. Investiţia se ridică la aproape 30 de milioane de euro

Primul complex balnear de 5 stele din România se întinde pe mai bine de trei hectare. "Sunt 14 bazine; zona de agrement este, practic, un aqua parc din care o treime din bazine vor fi în aer liber și două treimi vor fi acoperite", susţine Florian Serac, managerul societăţii Turism Felix SA.

Hotelul care găzduiește complexul balnear are cinci stele și va oferi o gamă variată de tratamente și proceduri medicale.

"Electroterapie, toată gama de aparatură de electroterapie de ultimă generație, pe lângă care vom avea și o terapie specială - tecarterapia. Avem o gamă largă de proceduri, dușurile subacvale dușurile Vichy, dușurile Caracala", a detaliat Dorina Fărcaș, șefa bazei de tratament.

Baza de tratament este dotată cu saune, zone pentru împachetări cu nămol ori cu plante aromatice ecologice. Baza de tratament este completată de o zonă de relaxare. Cei care vin la SPA au la dispoziţie bazine cu restaurant, baruri și zone de agrement.

"Apa termală este recunoscută peste hotare, având turiști din toată lumea care vin la noi pentru apa termală cu efect curativ extraordinar. Sunt bazine doar cu apă termală, dar și 2-3 bazine cu apă recirculată", spune Marcel Stokker, directorul complexului balnear.

Lângă bazine au fost aduse plante exotice naturale, care le oferă turiștilor o ambianță tropicală. Camerele sunt mobilate după ultimele tendințe în domeniul hotelier.

"Camerele standard au un design contemporan, cu accente clasice; apartamentele, la fel, cu accente clasice. Avem apartamente pe stil supermodermist spre minimalism", explică Robert Tuzson, designerul apartamentului.

Complexul balnear este realizat de societatea Turism Felix, care a investit aproape 30 de milioane de euro. El va fi inaugurat la începutul lunii octombrie.

Reporter: Bogdan Costea
Operator: Robert Rezmuves
Editor web: Adrian Laboş

Pe aceeași temă