Cristiano Ronaldo și-a pus hotelul luxos din Marrakech la dispoziția supraviețuitorilor cutremurului devastator din Maroc

Data actualizării: Data publicării:
ronaldo
Sursa foto: Profimedia Images

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a pus la dispoziția oamenilor în hotelul său luxos de patru stele din Marrakech supravieţuitorilor cutremurului devastator din Maroc. Hotelul are 174 de camere și mai multe săli cu dotări de lux. Câțiva oameni au primit deja adăpost aici, conform News.ro.

Hotelul Pestana CR7, situat la vest de centrul oraşului, a primit mai multe persoane, inclusiv o spaniolă care a fost intervievată de televiziunea din Spania.

Cristiano Ronaldos hotel empire grows with opening of Marrakech Pestana CR7 location
Hotelul Pestana CR7, Marrakech. Sursa foto: Profimedia Images

"Am reuşit să ajungem la hotelul lui Cristiano Ronaldo pentru a obţine o cameră", a spus tânăra. "Am petrecut noaptea în stradă, iar la 7 dimineaţa ne-au spus că ne putem caza."

"Ne-am întâlnit în hol cu oameni de diferite naţionalităţi", a mai completat aceasta.

Cristiano Ronaldos hotel empire grows with opening of Marrakech Pestana CR7 location
Hotelul Pestana CR7, Marrakech. Sursa foto: Profimedia Images

Hotelul de patru stele şi-a deschis porţile în Marrakech în martie 2022,, în urma unei asocieri între fotbalistul portughez, jucător la Al-Nassr (Arabia Saudită), a cărui avere este estimată la peste un miliard de euro, şi grupul portughez Pestana. Hotelul oferă 174 de camere, un centru de afaceri, spa, piscină și un centru de fitness.

La inaugurare, Cristiano Ronaldo spunea că „deschiderea acestui hotel în Marrakech ne duce în al cincilea oraș, dar mai mult decât un număr, reprezintă legătura mea cu o țară care mă pasionează și unde sunt întotdeauna făcut să mă simt cel mai binevenit”.

Primii oaspeti au sosit pe 1 martie , iar prețul unei camere single incepea de la 199 euro, în 2022.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri