Sari la conținut

Din 1 martie, doar programare online pentru permise și înmatriculări în Bihor

Anunț important pentru bihorenii care vor să intre în posesia permisului de conducere sau să-și înmatriculeze mașinile. Începând din 1 martie, programarea la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bihor va fi disponibilă EXCLUSIV online.

Acest sistem de rezervare poate fi accesat non-stop, de orice persoană și de pe orice dispozitiv, cu respectarea unui regulament afișat pe pagina de internet a Prefecturii Bihor.

Rezervarea online pentru Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bihor se face accesând site‑ul http://bh.prefectura.mai.gov.ro => Servicii Publice => Permise auto și înmatriculări => Programare online.

În acest fel vor fi eliminate cozile de așteptare, pentru că fiecare solicitant trebuie să se prezinte cu cel mult 5 minute înainte de data și ora programată, fără a fi nevoie de obținerea unui alt număr de ordine.

"Acest lucru pentru cetățean înseamnă mai multă predictibilitate și încredere în serviciile prestate, precum și o însemnată economie de timp și de resurse. Experiența celor peste 27.000 de cetățeni deserviți online pe parcursul unui an, ne permite să facem următorul pas", au transmis reprezentanţii Prefecturii Bihor.

Editor web: Adrian Laboș

Pe aceeași temă