Doi polițiști bihoreni, filmați în timp ce umpleau canistre cu combustibil în maşina de serviciu

Data actualizării: Data publicării:
politisti, masina de politie_fb politia romana (1)

Episod stânjenitor pentru Poliția Română. Doi oameni ai legii, îmbrăcaţi în civil, au fost filmați ieri de un șofer, într-o benzinărie din Oradea, în timp ce umpleau cu combustibil canistre aflate în portbagajul mașinii de serviciu. Biroul de Control Intern al Poliţiei Bihor a declanşat o anchetă în acest caz.

Imaginile surprinse de camera de bord arată cum unul dintre poliţişti acoperă numărul de înmatriculare al mașinii, în timp ce al doilea umple recipientele. Un șofer îi întreabă la un moment dat dacă benzina e de vânzare, însă cei doi nu răspund și trag mașina din fața pompei.

Filmarea a ajuns pe internet și a devenit virală. Reprezentanţii Poliţiei Bihor încearcă să afle care era destinația combustibilului din canistre.

"Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor nu au vrut să comenteze această situaţie, însă o anchetă internă a fost declanşată pe baza înregistrării video care a apărut în mediul online", a aflat Anca Deac, reporter Digi24 Oradea.

Orădenii care au văzut imaginile pe Internet sunt revoltaţi de gestul poliţiştilor.

"Made în România, cu asta am spus totul. Nu mai este nimic de adăugat, nu? Asta se întâmplă de sus până jos şi invers. Toţi fură şi la noi nu se gândeşte nimeni."

"Normal că nu e corect şi legal. Maşina dacă o alimenta eventual cu cardul instituţiei legal cu bon, dar în canistre, nu. Fraudă."

Înregistrarea a fost făcută luni, la o benzinărie de pe Strada Seleuşului din Oradea.

Reporter: Anca Deac
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri