Doliu în folclorul românesc | A murit cântăreaţa de muzică populară Florica Duma

Data actualizării: Data publicării:
florica duma

Veste tristă pentru iubitorii folclorului românesc. Florica Duma, una dintre doamnele cântecului popular bihorean, s-a stins din viață marţi dimineața, răpusă de o boală gravă.

sursă foto: YouTube

Florica Duma a început să cânte de la vârsta de 9 ani, iar după terminarea facultății s-a stabilit la Oradea. A lucrat ca și economist, dar nu și-a neglijat niciodată cariera muzicală. A fost una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară din țară și era cunoscută drept una dintre "Floricile Bihorului".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Și-a lansat ultimul album în urmă cu un an și jumătate, iar toamna trecută a începutul pregătirile pentru un nou disc care urma să conțină o serie de doine. Artista de 70 de ani era internată încă din aprilie, în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Oradea, din cauza unei boli grave.

Redactor: Claudiu Mihuț

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri