Sari la conținut

FOTBAL. Liderul a tremurat la Oradea. FC Bihor - ACS Poli Timişoara 1-1

Formaţia de pe Bega a plecat cu un punct de la Oradea graţie golului înscris în minutul 86 de Pedro Henrique.

„Am fost încrezători atât eu, cât şi jucătorii că putem oferi o surpriză plăcută în acest meci. Din păcate, nu am realizat decât un egal care, din punctul meu de vedere, este obţinut cu multă muncă, cu zece oameni pe teren, cu zece oameni adevăraţi", consideră Călin Cheregi, antrenorul FC Bihor.

Diferenţa de 19 puncte dintre Timişoara şi Oradea a fost aproape inexistentă într-un duel în care formaţia de pe Bega pornea ca favorită. Însă, FC Bihor a dat o replică pe măsura principalei candidate la promovarea în prima ligă şi a înscris în minutul 24 prin Florin Lazăr.

Timişoara a trecut pe lângă egalare în minutul 39, imediat după eliminarea lui Florin Pop, când Pedro Henrique a tras în Fildan. În minutul 64, acelaşi Henrique a trimis de la cinci metri în plasa laterală, pentru ca opt minute mai târziu, Poli să ceară un penalti la duelul dintre Lörincz şi Belu. În cele din urmă, în minutul 86, Pedro Henrique a înscris din careul mic.

„La cum se ducea jocul şi parcă nu puteam să înscriem, mă gândeam că puteam chiar pierde meciul acesta", rememorează Dan Alexa, antrenorul ACS Poli Timişoara.

FC Bihor îşi mai trece în cont un punct la capătul unui meci ce a ţinut să arate că fotbalul în Oradea merită să meargă mai departe.

Reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Gabor Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş