Sari la conținut
News Alert

FOTBAL. Mihai Neşu a fost invitat la finala județeană a Cupei României

Sub sloganul „Să ajutăm Fundaţia Mihai Neşu ca să fim ajutaţi", organizatoarea finalei, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Bihor, a decis ca intrarea la meci să fie gratuită. Totuși, i-a invitat pe spectatori să doneze bani pentru fundaţia Bichonului, care a urmărit atent jocul, dar mai ales evoluţia fostului să coleg, ex-internaţionalul Zeno Bundea.

Din păcate, ştim situaţia lui şi noi încercăm să fim alături de el cât putem, să-l încurajăm, să-l întărim. Îi dorim tot binele din lume şi sperăm să-şi revină", spune Zeno Bundea.

De altfel, victoria celor de la FC Hidişel, care au trecut cu 2-1 de Bihorul Beiuş, i-a fost dedicată lui Mihăiţă Neşu. Fostul internațional a fost prezent pentru a doua oară în ultimii doi ani pe stadionul Iuliu Bodola. În septembrie 2014 a avut calitatea de analist video al celor de la U Cluj, echipă pregătită pe atunci de bunul său prieten George Ogăraru.

La meciul de la Oradea au asistat şi Ovidiu Haţegan şi Octavian Şovre, doi dintre arbitrii români care din 10 iunie vor oficia la Campionatul European din Franţa.

„Ţin să apreciez mulţimea care a venit şi sprijinul tuturor ceea ce sincer mă bucură să văd că oamenii nu l-au uitat şi încearcă să-l sprijine prin ceea ce fac cei din fundaţia lui", a declarat Ovidiu Haţegan, arbitru FIFA.

FC Hidişel este la al doilea trofeu al Cupei României câştigat consecutiv şi tot în faţa celor de la Bihorul Beiuş.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă