FOTBAL. Șefii clubului FC Bihor susțin că au tratat numai cu Alexandru Pelici

Data publicării:
sport fc bihor antrenor nou 101213 1

Cum în ligiile inferioare numărul de formaţii pregătite într-un sezon nu contează, Pelici va trebui să confirme prin rezultate încrederea acordată de şefii din Iosif Vulcan.

Şerban Morcan, preşedintele FC Bihor: „Este un antrenor cu rezultate la echipe asemănătoare ca şi profil cu noi, fie că vorbim de CSM Rm. Vâlcea, fie că vorbim de Voinţa Sibiu, echipe care la momentul respectiv nu aveau o disponibilitate financiară foarte mare şi cu care el a făcut totuşi performanţă."

Chiar dacă formaţia orădeană a avut o listă cu trei posibili antrenori, Pelici a fost în fruntea ei, iar principiul primul venit - primul servit a funcţionat din plin. Astfel, orădeanul Eric Lincar, luat şi el în calcule, a rămas pe dinafară.

Şerban Morcan, preşedintele FC Bihor: "Am avut mai multe variante, însă singurul antrenor cu care am discutat a fost Alexandru Pelici."

Chiar dacă vine la Oradea cu un întreg staff tehnic după el, lucru de care ultimii trei doi antrenori nu s-au bucurat, şefii din Iosif Vulcan spun că numirea lui Pelici nu încarcă prea mult noul stat de plată al clubului.

„Costurile sunt cu ceva mai mari. Nu exagerat de mari, dar cu ceva mai mari faţă de perioada precedentă", ]ncheie Morcan.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Darius Pop

editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri