FOTO. 30.000 de țigări nemarcate legal, transportate cu mașina și cu sacoșa

Data actualizării: Data publicării:
FOTO 1 TIGARETE CONFISCATE

Polițiștii bihoreni au confiscat aproape 30.000 de țigări, nemarcate legal, de la doi bărbați din Oradea și Marghita. Unul dintre ei transporta marfa cu mașina, în timp ce al doilea, oprit pe stradă pe agenții de ordine publică, avea o geantă de voiaj în care pusese aproape 10.000 de țigări.

Prima captură (foto sus) a fost făcută, marți, în jurul orei 19, pe o stradă din municipiul bihorean Marghita. Polițiștii au oprit un localnic de 31 de ani, care transporta, într-o geantă de voiaj, 9.600 de țigări (480 de pachete), netimbrate legal. Marfa în valoare de aproximativ 4.800 de lei a fost confiscată, iar deținătorul lor a fost amendat cu 500 de lei.

O oră mai târziu, agenții Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea au oprit un bărbat de 38 de ani, aflat la volanul unui autoturism. În portbagaj polițiștii au descoperit două cutii din carton în care se aflau 20.000 de țigări (1.000 de pachete - foto jos) netimbrate legal.

FOTO 1 TIGARETE CONFISCATE
FOTO 1 TIGARETE CONFISCATE

Marfa valorează 10.000 de lei, au stabilit polițiștii care au confiscat țigările.

„Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au întocmit dosar penal în cauză și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de <<deținere de către o persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit titlului VIII, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete>>”, a transmis comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri