HANDBAL. CSM Oradea a încheiat meciurile de verificare fără nicio victorie

Data publicării:
sport handbal masculin CSM Oradea

Handbaliștii de la CSM Oradea au încheiat fără nicio victorie seria jocurilor de verificare. Miercuri, în cel de-al cincilea test şi ultimul înaintea reluării campionatului, echipa antrenată de George Tăutu a cedat cu 41-36 în faţa grupării de liga a doua maghiară Nyiregyhaza.

Disputat în Arena Antonio Alexe, meciul a durat 80 de minute, iar la finele timpului regulamentar scorul a fost 32-30 pentru echipa oaspete.

„Chiar ne-am dorit să câştigăm acest meci, dar, din păcate, greşelile individuale au pus echipa adversă pe contraatac. Noi, moralul căzându-ne, nu am reuşit să revenim pe repliere, să oprim acele contraatacuri", a spus George Tăutu, antrenorul CSM Oradea.

Oradea a început bine meciul şi s-a desprins la jumătatea primei reprize la şapte goluri. Maghiarii au reuşit să restabilească egalitatea până la pauză, iar diferenţa a fost făcută pe finalul disputei, pe fondul greşelilor individuale comise de orăden.

În repriza suplimentară de 20 de minute, cei doi antrenori au trimis în teren jucătorii mai puţin folosiți pe parcursul jocului.

"Mă bucur că se întâmplă acum, la meciurile amicale, şi mi-aş dori ca la meciurile oficiale să nu întâlnim astfel de greșeli. Bineînțeles, aceste meciuri ne-au ajutat să vedem lucrurile pe care la partida cu Odorhei nu va trebui să le facem”, a comentat Tăutu.

Pe locul secund în grupa D a Diviziei A de handbal, CSM Oradea va întâlni în primul meci oficial din an liderul Szjeke Odorhei, echipă care conduce grupa cu un singur punct avans. Meciul va avea loc, joi, 31 ianuarie, la Oradea.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri