Sari la conținut

HANDBAL. CSM Oradea întâlneşte U Cluj în lupta pentru promovare

Lupta pentru promovarea în Liga Zimbrilor se mută în Arena "Antonio Alexe". Handbaliştii de la CSM o întâlnesc sâmbătă pe Universitatea Cluj, într-un veritabil derby al seriei.

Orădenii vin după o serie de 13 victorii consecutive care le-a asigurat şefia campionatului, în timp ce studenţii clujeni mai speră să prindă măcar locul al doilea.

"O echipă care o să vină aici să câştige cele trei puncte sau cel puţin un punct, în urma declaraţiei făcute de cei de la Cluj", a declarat Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.

Orădenii își doresc o victorie în partida de sâmbătă, de la ora 16, pentru a avea o vacanţă liniştită. Campionatul se întrerupe pentru aproape o lună, iar următorul joc al CSM este programat pe 15 aprilie.

"Clujul este o echipă care nu şi-a schimbat jucătorii. Deci ei tot timpul au rămas aceeaşi echipă şi, având în vedere că noi am schimbat tot timpul lotul de jucători, asta i-a făcut pe ei practic să fie aşa o nucă tare tot timpul în seria asta", spune Sebastian Tudor.

Tehnicianul speră să profite de prezenţa la Oradea a naţionalei de tineret, care se va pregăti în Arena "Antonio Alexe" în perioada 2-4 aprilie, pentru a programa un meci amical.

Reporter: Adrian Ciucuriţă
Operator: Norbert Hegedus