ÎNOT. Crişul şi CSM au obţinut medalii la Memorialul Herman Schier

Data publicării:
sport inot memorial

Ionel Bungău, directorul CS Crişul Oradea: „Acum doi ani preziceam că va fi un turneu de tradiţie şi iată că a ajuns un turneu de tradiţie, la care vin foarte multe cluburi. Înseamnă că este apreciat concursul şi asta este un lucru bun pentru noi."

Printre laureaţii ediţiei 2016 s-au numărat şi sportivii cluburilor Crişul şi CSM Oradea. Reîntorşi de la Berlin, unde au reuşit rezultate notabile, Ingrid Huszar şi Mihnea Dăscălescu nu au scăpat ocazia de-a se face remarcaţi şi în propriul bazin. Fiecare a obţinut câte patru medalii. Chiar dacă a înotat la o categorie de vârstă mai mare cu un an, Mihnea a stabilit şi un nou record personal în proba de 100 metri liber.

Recordul de medalii obţinute l-a stabilit însă Ştefan Duca, de la CSM Oradea, cu cinci clasări pe podium.

Zsolt Illes, antrenorul CS Crişul Oradea: „Rezultatele sunt bune, bineînţeles întotdeauna s-ar fi putut şi mai bine, am avut sportivi buni care s-au clasat pe podium."

Crişul a mai obţinut medalii prin fraţii Buzlea, Ioana şi Sebastian. Clubul Sportiv Municipal a mai punctat prin Iris Samuilă, Oana Oprescu, Loredana Căvăşdan, Anastasia Baco şi Vivien Buzaşi.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri