Sari la conținut
News Alert

La mulţi ani, Digi24 Oradea! Pe 6 august 2015 postul nostru a împlinit trei ani de emisie

Alegerile prezidențiale din noiembrie 2014 au fost unul dintre evenimentele pe care l-am reflectat în jurnalele noastre. Am fost printre românii care trăiesc în Ungaria și Ucraina, pentru că am vrut să vedem ce își doresc pentru țara din care au plecat.

Primele clipe din 2015 au adus o premieră la spitalul județean din Oradea, unde a avut loc prima prelevare de organe din țară.

A urmat o altă premieră, tot în domeniul medical. Medicii au recoltat un rinichi de la un tânar aflat în moarte cerebrală care a primit organul de la tatăl său.

O adevărată desfăşurare de forţe a însemnat pentru Digi24 Oradea dezbaterea specială organizată în Cetatea din Oradea cu ocazia referendumului de unire a Oradei cu comuna Sînmartin. Invitați speciali au fost primarii celor două localități.

În jurnalele noastre a fost reflectat şi cazul vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Bihor, Alexandru Kiss, acuzat de corupţie. Digi24 Oradea a fost prima care a dat această informaţie.

Şi tot în jurnalele nostre şi-au găsit locul informaţii despre arestarea medicilor de la Serviciul de Expertiză Medicală Bihor. Aceştia au fost acuzaţi de procurori că au luat mită pentru a întocmi dosare de pensie pe caz de boală.

Echipele Digi24 Oradea au transmis şi din Ştei, oraşul unde peste 100 de elevi au fost eliminaţi de la Bacalaureat pentru că au copiat.

Şi pentru că am fost aproape de comunitate ne-a interesat şi starea drumului naţional 76 dintre Oradea şi Beiuş. Am urmărit îndeaproape cazul celor doi pacienţi care au fost aduşi cu elicopterul de la Beiuş la Oradea, pentru că şoseaua denivelată şi plină de gropi ar fi pus şi mai mult în pericol viaţa lor.

După trei ani în care am fost aproape de telespectatorii noştri ne dorim să fim la fel de implicaţi în viaţa comunităţii şi să transmitem informaţia echidistant şi echilibrat.

Redactor: Florina Fofiu
Editor web: Adrian Laboş