Liga 2 | Luceafărul Oradea, victorie la scor de neprezentare cu Metaloglobus

Data actualizării: Data publicării:
luceafarul metaloglobus (1)
foto: Niki Mihalcea

Victorie clară a Luceafărul Oradea, 3-0, în disputa cu Metaloglobus București, într-un meci ce a contat pentru etapa a XVI-a a ligii secunde. După o primă repriză cu ocazii de poartă și de o parte și de alta, golurile au venit în repriza secundă. Cele trei reușite ale grupării bihorene au fost semnate de Paraschiv, Dulca și Opriș, în minutele 63, 73 și 89.

“Am făcut cel mai bun joc din acest tur de campionat. Vreau să-i felicit pe băieți pentru dăruire și devotament. A fost un joc foarte important în economia clasamentului. Eram conștienți că dacă pierdem punct, sau puncte, este foarte greu ca să ieșim din acea zonă. Au dat dovadă de caracter, de spirit de echipă, iar eu spun că victoria echipei noastre este pe deplin meritată”, a declarat Cristian Lupuț, antrenorul Luceafărului Oradea.

Meciul de la Sînmartin a debutat într-o notă de echilibru, dar cu Luceafărul foarte aproape să deschidă scorul. Țâră în minutul 1, urmat de Paraschiv în minutul imediat următor au ratat două bune oportunități.

Metaloglobus a ripostat în minutul 18, când Valentin Andrei a trimis în bară. Nici Țâră nu a fost mai norocos, în minutul 39.

Repriza a doua a început cu formația oaspete la timonă, însă elanul acesteia a fost tăiat de reușita lui Paraschiv, din minutul 63. Zece minute mai târziu, Alex Dulca s-a distrat cu apărarea adversă și a majorat scorul. Luceafărul a continuat să atace și în minutul 89, fundașul Opriș a stabilit scorul final.

“Sunt îngrijorat, pentru că am fost multe faze în care pur și simplu jucătorii Luceafărului reușeau să treacă de trei, patru apărători de ai mei. Adică am fost prea lejeri pe faza de apărare”, consideră Cristian Popovici, antrenorul echipei Metaloglobus București.

Succesul de sâmbătă este un adevărat balon de oxigen pentru Luceafărul care s-a distanțat astfel la patru puncte de locurile retrogradabile. În etapa următoare, formația orădeană va evolua pe terenul celor de la Farul Constanța.

Reporter: Nicolae Mihalcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri