Localul blestemat | O femeie barman a fost ucisă în acelaşi bar în care s-a comis o crimă acum 11 ani

Data actualizării: Data publicării:
POLITIE CRIMA

Tragedie cu repetiţie într-un local din municipiul Satu Mare. O femeie barman în vârstă de 43 de ani a fost ucisă de un bărbat care a intrat noaptea în bar şi a lovit-o de mai multe ori. Individul a fost surprins de camerele de supraveghere video și prins, 3 ore mai târziu, în vama Urziceni, în timp ce încerca să iasă din ţară având la el sute de pachete de ţigări de contrabandă. Este a doua crimă care are loc în barul din vecinătatea gării din Satu Mare. În 2007 o altă femeie care lucra tot ca barman acolo a fost decapitată chiar de bodyguardul localului.

"Ne aflăm cu certitudine în prezența unei infracțiuni contra vieții și că avem deja un suspect", a declarat Marinela Pop, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Crima care a zguduit orașul Satu Mare s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni. Nicoleta era la serviciu în barul din vecinătatea gării, în care lucra de mai mulți ani. În jurul orei 3 un bărbat a intrat peste ea în local, a lovit-o în cap cu un obiect contondent după care a dispărut - se pare, cu banii din încasări. Un cunoscut de-al victimei povestește că, înainte cu câteva ore înainte de tragicul eveniment, femeia părea foarte agitată.

"Am vorbit cu ea. Ce faci, Nicoleta? Cum ești? A, bine, lasă-mă că de aia. A venit la fumat, a fumat acolo cu mine o țigară. Ce faci, unde pleci? Eu mă duc în stânga, tu în dreapta. Zic ești cam tare palidă, cam tare. Da, o persoana care joacă la aparate înjură, strigă. N-avem om de pază."

Imaginile din momentul crimei, surprinse de camerele de supraveghere, i-au ajutat pe anchetatori să stabilească identitatea făptașului. Asa se face că principalul suspect, în vârstă de 39 de ani, a fost dat în consemn la frontiere. Trei ore mai târziu bărbatul a fost reținut la aproximativ 40 de kilometri distanță de locul crimei.

"În data de 5 martie, în jurul orei 6, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, s-a prezentat pe sensul de ieșire din ţară, călătorind cu un autoturism, Ștefan R., în vârstă de 39 de ani (…) Polițiștii de frontieră au constatat ca bărbatul este bănuit de comiterea unei crime comise în urmă cu câteva ore, pe raza municipiului Satu Mare", se arată în comunicatul de presă dat ieri de Poliția de Frontieră.

Vecinii de bloc ai femeii ucise sunt îngroziți de cele întâmplate și spun despre Nicoleta (foto jos) că era o persoană foarte liniștită.

nicoleta1
foto Facebook

"Tremur și acum. (...) Aici pe scara nu a avut treabă cu nimeni. Stătea aici cu bătrâna, cu mama ei. Fata era căsătorită, stătea cu soțul ei."

"A fost o vecină cumsecade, de treabă. Ne pare foarte rau și, din păcate, lumea asta e destul de tulbure în ziua de astăzi."

Principalul suspect în cazul crimei a fost audiat luni ore întregi de procurorii din cadrul Parchetului de pe lânga Tribunalul Satu Mare.

Crima de săptămâna aceasta nu este însă prima comisă în barul din Satu Mare. În 2007 o altă femeie care lucra acolo tot ca barman a fost decapitată chiar de bodyguard-ul localului.

Reporter: Izabela Jurasko
Operator: Kristian Kosa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri