Maşină căutată în Franţa, găsită în Vama Borş

Data publicării:
MERCEDES2

Un autoturism căutat pentru confiscare în Franţa a fost descoperit de poliţiştii de frontieră din Vama Borş. Şoferul, un cetăţean român de 60 de ani, a declarat că nu ştia că maşina era în atenţia autorităţilor din Hexagon.

Descoperirea a fost făcută miercuri, dimineaţa, când în Punctul de Trecere a Frontierei Borş s-a prezentat un orădean aflat la volanul unui autoturism fabricat în 2005 şi înmatriculat în Franţa.

La verificarea documentelor autoturismului, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figura ca “bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Franţa în 10 aprilie.

"Conducătorul auto a declarat că a achiziţionat mașina de la un cetățean a cărei identitate nu o cunoaște și nu avea cunoştinţă că acesta se află în atenția autorităţilor", au precizat poliţiştii de frontieră, într-un comunicat al ITPF Oradea.

Oamenii legii au întocmit acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar maşina, în valoare de aproximativ 4.000 de euro, a fost indisponibilizată la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Borş.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: ITPF Oradea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri