Sari la conținut

POLO. Experienţa învinge tinereţea în derbiul CSM Digi - Crişul

Prima confruntare din acest sezon, în derbiul Oradei la polo, a fost adjudecată de CSM Digi, care s-a impus cu scorul de 15-4 în disputa cu Crişul. Experienţa jucătorilor antrenaţi de Dorin Costrăş a înclinat decisiv balanţa unei partide fără istoric.

Tinerii jucători ai Crişului au încercat să dea o replică pe măsură, mai ales că în tabăra adversă şi-au întâlni doi din foştii coechipieri.

Ferenc Czenk, CSM Digi Oradea: „A fost cam interesant să joc un meci oficial contra foştilor colegi ai mei şi nu ştiu la ce să mă aştept."

Diferenţa dintre cele două formaţii s-a făcut în sferturile al doilea şi al patrulea, încheiate cu 5-1 şi 6-0 în favoarea CSM. Asta după ce în primul şi în al treilea sfert Crişul a cedat la limită, 2-3, şi a remizat, 1-1. Două din cele 15 goluri marcate de învingătoare în partida care o are pe Crişul ca formaţie gazdă au fost semnate de Nichita Ilisie, jucător cresut şi format la Crişul.

Nichita Ilisie, CSM Digi Oradea: „A fost un meci foarte interesant. Am putut observa cum a evoluat fiecare de când nu ne-am mai antrenat împreună şi pot să văd diferenţa de nivel între o echipă de seniori profesională şi una care este doar în evoluţie."

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Pe aceeași temă