Sari la conținut

POLO. Pe jumătate campioni. Juniorii III de la Crişul au înscris 69 de goluri în turneul din Bucureşti

Cu patru victorii, o remiză şi o înfrângere, speră să repete isprava din campionatul copiilor, când au devenit campioni în urmă cu două sezoane.

„Pot aprecia ca fiind principalii favoriţi la câştigarea titlului naţional, avem cea mai bună echipă din acest campionat. Rămâne ca să ne îmbunătăţim jocul", spune Cosmin Goina, antrenorul CS Crişul Oradea.

Crişul a demonstrat încă o dată că are cel mai bun atac din campionat. Poloiştii orădeni au trecut fără probleme de Dinamo, Minimax Tîrgu Mureş, Viitorul Cluj şi Clubul Sportiv Şcolar Bucureşti Nr.1, în poarta cărora au înscris 69 de goluri. Singurele eşecuri suferite au fost cu Steaua, scor 5-9, şi 4-4 cu Triumf Bucureşti.

„Pentru returul de la Oradea avem nişte lucruri de ajustat în joc pentru că aici am avut o problemă, nu din punct de vedere al componenţei echipei şi nivelul pe care-l au individual băieţii, ci mai degrabă colectivul", atrage atenţia Goina.

Juniorii III de la Crişul au activat în acest an şi în campionatul regional din Ungaria unde, de asemenea, s-au impus fără probleme. Micii poloişti au şansa să se încununeze campioni naţionali chiar în propriul bazin unde în perioada 8-12 iulie vor fi gazdele celui de-al doilea turneu final.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves

Pe aceeași temă