Premii pentru cele mai frumoase curți de bloc, oferite asociațiilor de proprietari din Oradea

Data actualizării: Data publicării:
premiere asociatii Oradea (3)

Grădini cu flori, fântâni arteziene sau copaci ornamentali. Sunt realizările pentru care zece din cele peste 900 de asociații de proprietari din Oradea au fost premiate de administrația locală.

premiere asociatii Oradea (1)
premiere asociatii Oradea (1)

foto: Primăria Oradea

Unii locatari au amenajat din proprie inițiativă grădini cu flori și au transformat curțile blocurilor în exemple de curățenie și civilizație.

Câștigătorii a primit un coș mare de nuiele și un set de unelte gospodărești pentru îngrijirea grădinii. Concursul de anul acesta se află la cea de-a șaptea ediție, iar numărul de locatari care se implică în amenajarea spațiilor verzi din fața blocului crește an de an.

Mircea Stejeran, directorul Serviciului Tehnic din Primăria Oradea: "Primăria Municipiului Oradea, prin reprezentanții săi, a ieșit în teren, unde a premiat cele mai frumoase zece asociații de proprietari. S-a avut în vedere întreținerea curățeniei, amenajarea peisagistică, numărul de arbuști, arbori plantați, existența florilor și a plantelor ambientale.

Se constată an de an îmbunătățirea calității peisagistice a spațiilor publice, asta datorită implicării, în primul rând, a președiților și a administrației asociațiilor de proprietari, dar și a cetățenilor."

Reporter: Bianca Firezar
Operator: Ticu Gheorghiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri