Qubiz Bike Ride | Concurs caritabil pe bicicletă

Data publicării:
qubiz-Bike-ride-inscrieri
foto: qubizbikeride.ro

Qubiz, în parteneriat cu Asociaţia Woodfellas, dă startul înscrierilor pentru a doua ediţie a concursului de ciclism Qubiz Bike Ride. Acesta va avea loc sâmbătă, 16 iunie, în zona Ştrandul cu Valuri din Băile 1 Mai.

Cu trei trasee diferite, Qubiz Bike Ride e deschis bicicliştilor de orice vârstă şi orice nivel de experienţă. Traseul Race - 28km se adresează celor experimentaţi, iar Open - 14km este pentru cei care preferă un ritm mai lejer. La cel de-al treilea traseu, Cursa Familiei, se pot înscrie copii însoţiţi de un adult.

Anul acesta, taxa de înscriere va fi donată în întregime către Fondul de Burse şi Fondul Ştiinţescu, proiecte derulate de Fundaţia Comunitară Oradea.

Prin Fondul de Burse, copiii proveniţi din familii defavorizate beneficiază de suport material sub formă de rechizite şi alte bunuri pentru a-şi putea continua studiile.

Al doilea proiect, Fondul Ştiinţescu este o iniţiativă educatională non-formală, cu metode alternative de predare prin care cei mici pot să îşi dezvolte pasiunea pentru ştiinţe si tehnologie. În 2018, prin Fondul Ştiinţescu vor fi finanţate 21 de proiecte, printre care şi Coder Dojo.

Redactor: Bogdan Băcilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri