Restaurante pline de Valentines Day

Data publicării:
stire 20valentine-49672

"Ne pare rau! Nu mai avem locuri libere..."

Este răspunsul dat de majoritatea restaurantelor atunci când un client vrea să facă o rezervare pentru deseară. Chiar dacă de câteva zile nu mai sunt mese libere, mulți mizează pe nehotărărea celorlati.

Gabriel Kallai - managerul unui restaurant

"Gradul de ocupație al restaurantului pentru această seară este de 100 %. Au mai fost persoane care ne-au lăsat numărul de telefon ca dacă cineva renunță la rezervare să îi sunăm și o să poată să vină."

Singura șansă să găsească o masă liberă în ultimele zile a fost o pilă printre angajatii restaurantelor. Singurele relaxate sunt domnișoarele care au aceptat doar invitația partenerului la cina romantică.

Gabriel Kallai - managerul unui restaurant

"Un meniu special, o specialitate de pește, o specialitate de pui și un desert imperial. La aceste tipuri de mâncare noi recomandăm un vin alb."

Și angajații pizzeriilor lucrează la foc automat astăzi ca să onoreze numărul dublu de solicitări.

Sergiu Cojocaru - manager pizzerie

"Cam de o săptămână au început rezervările pentru Valentines și încă se mai interesează lumea. Mai aveți locuri? Nu. Au început să crească comenzile mai ales cele anticipate venind de la firme care mai fac un chef de Valentines."

Pizeriile se pregătesc pentru dupa masa de ziua indrăgostitilor cand vor avea și mai mult de lucru pentru comenzile la domiciliu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri