Sari la conținut

Sute de obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte, fără documente, găsite la o percheziţie

Peste 400 de obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, fără documente legale de proveniență şi cu suspiciuni de contrafacere, au fost găsite în urma unei percheziţii făcute în locuinţa unui orădean. Valoarea mărfurilor depăşeşte 15 mii de lei.

9

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bihor au descins joi în locuinţa orădeanului de 25 de ani. Percheziţia a fost făcută în cadrul unui dosar penal în care bărbatul este suspectat de evaziune fiscală și contrafacere, au efectuat o percheziție domiciliară la adresa unde exista suspiciunea că acesta își desfășura activitatea infracțională.

„În urma percheziției efectuată de polițiștii de investigare a criminalității economice pentru a documenta și proba activitatea infracțională a celui în cauză au fost descoperite peste 420 de produse de îmbrăcăminte și încălțăminte care purtau însemnele unor mărci consacrate, în valoare totală de peste 15.000 lei, destinate comercializării”, a transmis comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Toate obieczele au fost ridicate, iar poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea prejudiciului total adus bugetului de stat și titularilor drepturilor de autor.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: Poliţia Bihor

Pe aceeași temă