ACS Poli Timişoara, gata de a treia confruntare din Liga I. Bănățenii l-au pierdut şi pe Tony

Data publicării:
ACS Poli



”(Gaz Metan Mediaş - n.r.) este o echipă bună, este o echipă unită, este o echipă care are, de-a lungul timpului, stabilitate și stabilitatea o face din ce în ce mai bună”, spune Vali Velcea, antrenorul celor de la ACS Poli Timişoara.

Marco Marovic afirmă: ”Gaz Metan este o echipă mai slabă decât în sezonul trecut, prin plecarea unor jucători, cum sunt Eric, Nicandro sau Astafei, dar noi trebuie să ne concentrăm şi să dăm tot ce avem mai bun din noi, aşa cum am făcut cu Dinamo şi CFR Cluj”.

Debutul peste aşteptări le-a întărit şefilor clubului timişorean încrederea în jucătorii pe care Vali Velcea îi are la dispoziţie. Bănăţenii nu au mai transferat niciun fotbalist nou de când a început campionatul. I-au pierdut pe Goga, Axente, iar acum şi pe Tony. ”Ieri, după ultima discuție cu impresarul lui, nu se mai știa nimic, nu mai dă nimeni de el. Suntem în discuții cu încă doi jucători, sperăm ca, zilele următoare, un vârf de atac și un fundaș central, să ni se alăture”, susține Călin Rosenblum, director sportiv la ACS Poli Timişoara

ACS Poli Timișoara - Gaz Metan Mediaş se joacă luni, de la ora 19, pe stadionul Dan Păltinişanu.

reporter: Ionuţ Suciu
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri