ACS Poli Timișoara, pradă uşoară pentru Steaua

Data publicării:
ACS Poli Timisoara A

Chiar şi aşa, ACS Poli a avut prima ocazie a meciului, în minutul cinci, când Furtado a reluat în bară centrarea lui Trandu. A fost însă singura răbufnire de orgoliu a oaspeţilor, din prima repriză. Steaua a preluat imediat controlul, Tănase s-a distrat cu fundaşii timişoreni, care n-au reacţionat nici după parada lui Kirev. Simplă formalitate pentru Georgievski, iar din minutul 11 era deja 1-0.

Jocul a curs într-o singură direcţie şi în repriza a doua, dar Prepeliţă a ratat cu poarta goală. Abia după mai bine de o oră de joc, Şunda l-a trimis în teren pe golgeterul Szekely, dar golul a căzut tot în poarta lui Kirev. Piovaccari a alungat orice posibilitate de emoţii pe care ar fi putut-o avea coechipierii săi pe final de meci.

S-au remarcat totuşi şi bănăţenii până la ultimul fluier. Negativ însă. Nohai a fost eliminat în minutul 88, după o lovitură pe care i-a aplicat-o lui Niţă. Fundaşul timişorenilor văzuse cartonaşul roşu şi în partida de campionat, cu Steaua, disputată în urmă cu o lună.

ACS Poli Timișoara pierde cu 0-2, dar rămâne în Capitală, ca să pregătească meciul de campionat, cu Petrolul Ploieşti.

redactor: Ionuţ Suciu
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri