Sari la conținut

Alexa: „Unele decizii luate puteau fi mai bune!”. Antrenorul lui ACS Poli spune că nu s-a gândit să renunțe în niciun moment

„Dacă jocul ar fi fost foarte prost, dacă într-adevăr nu mai găseam soluții și eram o echipă dominată, o echipă care nu crează fotbal, care nu joacă, într-adevăr, m-aș fi gândit. Sunt conștient, cred că sunt un tip realist, îmi fac așa o autocritică, dar cu siguranță au fost decizii pe care nu le regret, dar cred că puteau să fie mai bune”, spune Dan Alexa.

Tehnicianul de 35 de ani este însă conștient că echipa sa are mare nevoie de toate punctele din confruntarea cu Viitorul Constanța, de la finalul săptămânii:

„Important este să descătușăm echipa mental, pentru că de asta are nevoie. Acest lucru îl facem doar printr-o victorie. Atmosfera bună și încrederea ți-o dau doar rezultatele bune”.

Timișorenii vor evolua împotriva echipei antrenate de Gheorghe Hagi cu o zi mai devreme decât se anunțase inițial. Astfel, întâlnirea este programată să aibă loc vineri, de la ora 21. Meciul va putea fi urmărit, în direct, pe Digisport 1.

Redactor: Claudiu Sav
Editor web: Călin Țenche