Antrenament cu public

Data publicării:
icim arad satu mare

Una în care Reid, McCarthy, Dyer și Karaksevic au trecut de 15 puncte reușite, fiecare. Totul, în mai puțin de o oră. Cronometrul tabelei din sala Victoria nu s-a oprit aproape deloc.

„Ăsta a fost ajutorul primit din partea ICIM-ului, că ne-au rugat să jucăm astăzi cu ei în loc de ianuarie... noi aseară am avut joc şi am făcut un efort şi am venit. Ne-au ajutat că meciul s-a terminat mai repede și nu am primit suta”, susține Viorica Gamalet, antrenor CSM Satu Mare.

„Ați terminat meciul în mai puțin de o oră.  Îmi cer scuze, nu am observat că timpul nu s-a oprit deloc. Ca să fiu sincer, eu am încercat să transmit mai multe idei fetelor, să le țin concentrate. Sigur, nu a fost un meci greu pentru noi. Am vrut să dau minute tuturor”, a spus și Jose Araujo - antrenor Univ. Goldiş ICIM Arad.

Un antrenament cu public înaintea marelui derby din 28 decembrie, de la Arad, cu liderul Sepsi Sf. Gheorghe. Jocul de atunci va fi ultimul în formula actuală pentru ICIM, care se confruntă cu grave probleme financiare și va evolua, conform conducerii, într-o formulă care va cuprinde mai multe jucătoare de la echipa a doua.

Reporter: Dan Codre

Operator: Cristian Kovacs

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri